Εκδήλωση για το κόψιμο της πίτας μας.

Το Σάββατο στις 31 Ιανουαρίου πραγματοποιήσαμε εκδήλωση με αφορμή την κοπή της πίτας για την νέα χρονιά. Ξεκινήσαμε την εκδήλωση οργανώνοντας κάτι διαφορετικό από αυτό που καθημερινά κάνουμε στην ακαδημία. Αντιστρέψαμε τους ρόλους λοιπόν και βάλαμε τους μπαμπάδες να παίξουν μπάλα ενώ τα παιδιά ήταν έξω από το γήπεδο και παρακολούθησαν το παιχνίδι. Για την ιστορία και μόνο αναφέρουμε ότι το παιχνίδι Μπαμπάδες εναντίον Μπαμπάδων, έληξε ισοπαλία 3-1(!!!) και έτσι καταλήξαμε στην εκτέλεση πέναλντι για να δούμε ποιος θα είναι ο νικητής. Τελικά νίκησαν οι Μπαμπάδες με σκορ 1-0 (εκτελέστηκαν 14 πέναλντυ αλλά οι τερματοφύλακες κατέβασαν ρολά!!!).

Μπαμπάδες vs Μπαμπάδων!!

Μπαμπάδες vs Μπαμπάδων!!

Αναμνηστική φώτο από το ιστορικότερο παιχνίδι της ακαδημίας!

Αναμνηστική φώτο από το ιστορικότερο παιχνίδι της ακαδημίας!

Αποχαιρετισμός από όλους τους παίκτες!!!

Αποχαιρετισμός από όλους τους παίκτες!!!

Αφού λοιπόν τελείωσε το παιχνίδι μαζευτήκαμε στον υπαίθριο χώρο του club Πολύδροσο για να κόψουμε την πίτα μας. Για κάθε μας τμήμα κόψαμε ένα κομμάτι και  το φλουρί το κέρδισε το τμήμα των proJunior (2006-2007). Έγιναν κληρώσεις σε όλα τα τμήματα και οι τυχεροί μαθητές κέρδισαν διάφορα μικρά δωράκια.

Κόψιμο πίτας και κλήρωση.

Κόψιμο πίτας και κλήρωση.

Γονείς και παιδιά στην κοπή της πίτας.

Γονείς και παιδιά στην κοπή της πίτας.

Στη συνέχεια ακολούθησε πλούσιο γεύμα ανοιχτό για όλους τους επισκέπτες (γονείς, παιδιά και φίλους) το βασικό μενού του οποίου επιμελήθηκε ο κος Τσιριγώτης ιδιοκτήτης των παραδοσιακών ψητοπωλείων «ΛΕΙΒΑΔΙΑ» και «ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ». Ευχαριστούμε φυσικά όλες τις μαμάδες που βοήθησαν με την προσφορά τους στο γεύμα φέρνοντας πίτες, σαλάτες, και γλυκά.
Τρώγοντας, πίνοντας κρασάκι και συζητώντας, αφήσαμε τα παιδιά να παίζουν ελεύθερα και ασφαλή στο χώρο του γηπέδου και όλης της εγκατάστασης του club Πολύδροσο για αρκετή ώρα. Στο τέλος και στον αποχαιρετισμό το κάθε παιδί πήρε το κομμάτι από την πίτα του, ενώ μοιράστηκαν αναμνηστικά μπρελόκ με το λογότυπο της ακαδημίας σε όλα τα παιδιά.
Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία σε όλους… πολλές ντρίπλες, πάσες και γκολ για τους ΠΕΙΡΑΤΕΣ!!!!

No Comments Yet.

Leave a reply