Στόχος-Όραμα

ΣΤΟΧΟΣ

Ο στόχος που είχαμε θέσει όταν δημιουργηθήκαμε ήταν μέσα σε 3 χρόνια να καθιερωθούμε στο χώρο των ακαδημιών ως μία παραγωγική και σωστά δομημένη (οργανωτικά και προπονητικά) ακαδημία. Νομίζουμε ότι σε ένα μεγάλο βαθμό καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας και αυτό είναι κάτι που φαίνεται από τον αριθμό των οικογενειών (100 οικογένειες) που εμπιστεύονται στην ακαδημία μας την εκπαίδευση των παιδιών τους.

Φέτος θέτουμε νέο στόχο. Δημιουργούμε τη νέα ακαδημία των ΠΕΙΡΑΤΩΝ στα γήπεδα του Δήμου Γαλατσίου. Στόχος μας λοιπόν είναι να συνεχίσουμε με σθένος και θάρρος να εφαρμόζουμε τη φιλοσοφία μας, καθώς επίσης να διατηρήσουμε και να ανεβάσουμε τον πήχη της εκπαίδευσης σε όλα τα γήπεδα που θα βρίσκονται οι ΠΕΙΡΑΤΕΣ. Να δυναμώσουμε τον τομέα του Γαλατσίου, προκειμένου να βοηθήσουμε τον αθλητισμό του δήμου και των άλλων ποδοσφαιρικών ομάδων διοχετεύοντας παίκτες τόσο προς την ανδρική μας ομάδα futsal όσο και προς τις άλλες ομάδες των όμορων περιοχών που βρισκόμαστε.

Ήδη μέχρι τώρα έχουμε διοχετεύσει παίκτες σε διάφορες ομάδες του Χαλανδρίου, στην ομάδα futsal του Δούκα, στον Ιωνικό κ.α. Μπορούμε περήφανα να αναφέρουμε ότι πέρυσι ένας ποδοσφαιριστής μας κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδος Κ15 και συνεχίζει να είναι βασικό μέλος της μεικτής ΠΕΙΡΑΙΑ. Αυτό που επιθυμούμε είναι όλοι οι αθλητές που αποφοιτούν από την ακαδημία μας να είναι ολοκληρωμένοι άνθρωποι με ήθος και αγάπη για το ποδόσφαιρο.

ΟΡΑΜΑ

Όραμά μας είναι να είμαστε υπόδειγμα ομάδας τόσο εκπαιδευτικά όσο και διοικητικά και να προσφέρουμε στην ανέλιξη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μέσα από τη διδασκαλία μας και τη σωστή διαπαιδαγώγηση, ελπίζουμε οι μαθητές μας με το ήθος και τον παραδειγματισμό τους, να αλλάξουν την αντίληψή μας για το άθλημα του ποδοσφαίρου και να το προσφέρουν υγιές σε όλους μας.