Στόχος-Όραμα

ΣΤΟΧΟΣ

Ο στόχος που είχαμε θέσει όταν δημιουργηθήκαμε ήταν μέσα σε 3 χρόνια να καθιερωθούμε στο χώρο των ακαδημιών ως μία παραγωγική και σωστά δομημένη (οργανωτικά και προπονητικά) ακαδημία. Νομίζουμε ότι σε ένα μεγάλο βαθμό καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας και αυτό είναι κάτι που φαίνεται από τον αριθμό των οικογενειών (100 οικογένειες) που εμπιστεύονται στην ακαδημία μας την εκπαίδευση των παιδιών τους.

Φέτος κάτω από τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε, στόχος μας είναι να κρατήσουμε όσο περισσότερα παιδιά μπορούμε κοντά στον αθλητισμό και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο. Να συνεχίσουμε με ευθύνη και αγάπη την εκπαίδευση των παιδιών, διαμορφώνοντας πάνω από όλα σωστούς ανθρώπους με αξίες και ύστερα ποδοσφαιριστές.

Ήδη μέχρι τώρα έχουμε διοχετεύσει παίκτες σε διάφορες ομάδες του Χαλανδρίου, στην ομάδα futsal του Δούκα, στον Ιωνικό κ.α. Μπορούμε περήφανα να αναφέρουμε ότι πέρυσι ένας ποδοσφαιριστής μας κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδος Κ15 και συνεχίζει να είναι βασικό μέλος της μεικτής ΠΕΙΡΑΙΑ. Αυτό που επιθυμούμε είναι όλοι οι αθλητές που αποφοιτούν από την ακαδημία μας να είναι ολοκληρωμένοι άνθρωποι με ήθος και αγάπη για το ποδόσφαιρο.

ΟΡΑΜΑ

Όραμά μας είναι να είμαστε υπόδειγμα ομάδας τόσο εκπαιδευτικά όσο και διοικητικά και να προσφέρουμε στην ανέλιξη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μέσα από τη διδασκαλία μας και τη σωστή διαπαιδαγώγηση, ελπίζουμε οι μαθητές μας με το ήθος και τον παραδειγματισμό τους, να αλλάξουν την αντίληψή μας για το άθλημα του ποδοσφαίρου και να το προσφέρουν υγιές σε όλους μας.