Γιατί εμάς…

  • ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΤΈΣ

Ναι είμαστε πειρατές, έχουμε ένα σήμα… το σήμα μας,  που μας εμπνέει και μας καλεί να προχωράμε εμπρός. Όλοι συμμετέχουμε στις επιτυχίες και προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις αποτυχίες με συνεργασία και αλληλοβοήθεια. Έχουμε στόχο και όραμα και ξέρουμε τον τρόπο να τα κατακτήσουμε!!!

  • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Όλοι οι προπονητές είμαστε επιστήμονες, απόφοιτοι ΣΦΑΑ (πρώην ΤΕΦΑΑ) με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Επίσης είμαστε κάτοχοι διπλωμάτων UEFA B, C και UEFA B futsal. Έχουμε διδαχθεί την παιδαγωγική, έχουμε διδάξει σε πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ από το 2002 εργαζόμαστε με την εκμάθηση αθλημάτων σε παιδιά.

  • ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Έχουμε μια προπονητική εμπειρία αρκετών χρόνων (πάνω από 15). Γνωρίζουμε λοιπόν τι πρέπει να κάνουμε με την εκπαίδευση των παιδιών και μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε. Η εργασία μας τόσα χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης των αθλημάτων, μας έχει οπλίσει με αρκετά εφόδια , ώστε να αισθανόμαστε σίγουροι για τον τρόπο διδασκαλίας μας (βλ. βιογραφικό συνεργατών-προπονητών)

  • ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι ακαδημίες μας βρίσκονται σε φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, που μας βοηθάει στην εφαρμογή του παιδαγωγικού μας προγράμματος. Μέσα στην πόλη των Αθηνών, κρυμμένη ανάμεσα σε σπίτια και κτίρια υπάρχει η όαση των πειρατών… η μικρή μας Τορτούγκα!!!

  • ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Όλη μας η φιλοσοφία έχει στηθεί γύρω από το παιδί και το χτίσιμο της προσωπικότητάς του, ως άνθρωπος και μετέπειτα ως ποδοσφαιριστής. Θέλουμε το παιδί να είναι ευχαριστημένο και χορτασμένο από το παιχνίδι… να διψάει για την επόμενη φορά που θα έρθει να παίξει για να διασκεδάσει. Να προσπαθήσει να νικήσει, να υπομείνει και να επιμείνει για να πετύχει το στόχο του. Δύο αξίες πολύτιμες που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να διδάξει… υπομονή και επιμονή!!