Γιατί εμάς…

  • ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΤΈΣ

Ναι είμαστε πειρατές, έχουμε ένα σήμα… το σήμα μας,  που μας εμπνέει και μας καλεί να προχωράμε εμπρός. Όλοι συμμετέχουμε στις επιτυχίες και προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις αποτυχίες με συνεργασία και αλληλοβοήθεια. Έχουμε στόχο και όραμα και ξέρουμε τον τρόπο να τα κατακτήσουμε!!!

  • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Όλοι οι συνεργάτες και προπονητές είναι επιστήμονες, απόφοιτοι ελληνικών πανεπιστημίων με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Έχουμε διδαχθεί την παιδαγωγική, αλλά έχουμε διδάξει σε πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση.

  • ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Έχουμε μια προπονητική εμπειρία 12 χρόνων που μας δίνει το δικαίωμα να γνωρίζουμε τι θέλουμε και τον τρόπο που μπορούμε να το κατακτήσουμε. (βλ. βιογραφικό συνεργατών-προπονητών)

  • ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Βρισκόμαστε σε ένα πάρα πολύ φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, που μας βοηθάει στην εφαρμογή του παιδαγωγικού μας προγράμματος. Μέσα στην πόλη των Αθηνών, κρυμμένη ανάμεσα σε σπίτια και κτίρια υπάρχει η όαση των πειρατών… η μικρή μας Τορτούγκα!!!

  • ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Όλη μας η φιλοσοφία έχει στηθεί γύρω από το παιδί και το χτίσιμο της προσωπικότητάς του, ως άνθρωπος και μετέπειτα ως ποδοσφαιριστής. Θέλουμε το παιδί να είναι ευχαριστημένο και χορτασμένο από το παιχνίδι… να διψάει για την επόμενη φορά που θα έρθει να προπονηθεί ή να κυνηγήσει τη νίκη… να υπομένει και να επιμένει για να πετύχει το στόχο του. Δύο αξίες πολύτιμες που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να διδάξει… υπομονή και επιμονή!!