Κανόνες ΠΕΙΡΑΤΩΝ

Οι κανόνες αυτοί εφαρμόζονται πάνω από όλα για την ασφάλεια των παικτών, των προπονητών και των γονέων, αλλά και για το κέρδος της ευχαρίστησης μέσα από το παιχνίδι. Οι κάτωθι κανόνες είναι αυστηρά αποδεκτοί από όλους μας:

  1. Οι συνοδοί των νεαρών αθλητών θα πρέπει να συμπεριφέρονται με κόσμιο και πολιτισμένο τρόπο προς στις αντίπαλες ομάδες (αθλητές, γονείς και παράγοντες) και προς στους διαιτητές. Η συνεχής αντιαθλητική συμπεριφορά θεωρείται απαράδεκτη και οι παραβάτες θα κληθούν να εγκαταλείψουν την ακαδημία των ΠΕΙΡΑΤΩΝ.
  2.  Η ευθύνη βαρύνει το διευθυντή, τον προπονητή ή τον αρχηγό της αποστολής για να εξασφαλιστεί ότι οι παίκτες γνωρίζουν και κατανοούν αυτούς τους κανόνες σωστής και αθλητικής συμπεριφοράς. Ο διαιτητής δεν μπορεί και δεν είναι δική του ευθύνη η έλλειψη κατανόησης των κανόνων από τους παίκτες.
  3. ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ: η ακαδημία μας έχει μια αυστηρή πολιτική μηδενικής ανοχής στη βίαιη και αντιαθλητική συμπεριφορά. Όλοι οι παίκτες θα πρέπει να παίζουν με έναν φιλικό και επαγγελματικό τρόπο και πάνω από όλα θα πρέπει να σέβονται τον αντίπαλο. Βίαιη και αντιαθλητική συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτή από την ακαδημία μας και οι γονείς ή παίκτες που δε συμμορφώνονται θα κληθούν να αποχωρήσουν από την ακαδημία.